Saints Row: The Third en Tron gaan heel goed samen

Geplaatst op: 12 september 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Er zijn een aantal zaken die altijd beter worden als je bepaalde dingen toevoegt. Welke dat zijn? Ik begin met slow motion. Alles wordt beter als het vertraagd wordt afgebeeld, toch? Dat niet alleen, ook Tron-elementen maken alles beter. De alom bekende neonlijnen die op personages en objecten zitten, geven je het gevoel a lsof je je in een cyberwereld bevindt.

Nu heb ik beide films nog nooit gezien (iets waar binnenkort verandering in gaat komen), maar de nieuwe trailer van Saints Row: The Third heb ik wel alvast mogen aanschouwen. Zoals de titel al aangeeft, gaan de werelden van Saints Row en Tron met elkaar samen. Een gewaagde, maar interessante combinatie.

In de nieuwe trailer van Saints Row: The Third wordt een nieuwe bende geïntroduceerd, genaamd The Deckers. Afgaande van de naam is dit nu al mijn favoriete bende. Waarom mag ik daar geen deel vanuit maken?! Enfin, The Deckers zijn cyberpunks die zich specialiseren in het uitbreiden van een gevaarlijke online wereld. Aan The Saints de taak om ook dat territorium over te nemen. Waarom ze dat doen, dat weet ik niet. Misschien om 18+ websites te distribueren voor smartgeld? We komen daar pas achter als de game wordt vrijgegeven.

Net zoals in Tron, kom je ook in Saints Row: The Third uiteindelijk met jouw personage in een cyberwereld terecht waar je de bendeleider moet zien af te maken. Afgaande van de getoonde beelden in de trailer, kunnen we een hoop vuurwerk verwachten.

Het ziet er naar uit dat ontwikkelaar Volition zichzelf met deze game weer gaat overtreffen. Nu heb ik al een kleine honderd uur in deel twee gestoken, maar het ziet ernaar uit dat dat aantal verbroken gaat worden met Saints Row: The Third. De toevoegingen zijn te bizar voor woorden. Dildo’s van twee meter waar je mensen mee dood kunt meppen, auto’s die mensen afschieten met een mobiel kanon, privé straaljagers die in zijstraatjes zijn geparkeerd en een op hol geslagen kat die als professor dient voor onethische experimenten.

Je weet genoeg. Ben je ook maar enigszins humoristisch ingesteld, dan moet je deze game gewoon hebben.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. ertheadius schreef:

    Hoe meer ik van deze game zie, hoe meer zin ik erin krijg! Laat maar komen xD!

    Oh btw, kun je SR3 nou splitscreenen?

  2. Niels Dekker schreef:

    Yeah!! LOL @ die Bahamut-achtige baas (Miller) aan het einde van de trailer. Saints Row: The Third gaat echt volledig over the top. En ziet er erg goed uit. Ik kan niet wachten tot 18 november!!! Die game wordt echt té bruut!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s