Diablo II – Secret Cow Level

Geplaatst op: 7 september 2011 door Erik Dekker in Verhalen

Nu Diablo III voor de deur staat, kon ik het niet laten om onlangs te beginnen aan deel twee in de Diablo franchise. Ik weet het, ik weet het..Onvergeeflijk dat ik deze game nooit eerder heb aangeraakt, maar eens moet de eerste keer zijn, zullen we maar zeggen. Met twee vrienden begonnen we aan onze misavonturen en zijn we delen van het spel ook gaan opnemen. De aftrap op Normal begint met het Secret Cow Level, een geheim level in Diablo II dat onderdak biedt aan één van de meest psychopatische wezens in het Diablo universum. De spanning stijgt, zoals je dat in de video hieronder kunt aanschouwen.

Koeien. Een verdomd groot aantal koeien. Met hakbijlen welteverstaan. Daarnaast loeien ze ook nog eens op zo’n kwaadaardige manier dat je spontaan geen melkproducten meer durft in te nemen. Nee, het doorlopen van het Secret Cow Level was geen makkelijke taak. Daarnaast kregen we het ook nog eens aan de stok met The Cow King. Nou die uit de kluitengewassen vleesklomp moest het met de dood bekopen. Hebben wij tenminste nog een goede maaltijd voordat we verder gingen in onze queeste om Diablo’s broer Baal terug naar de hel te sturen.

Het mag trouwens even gezegd worden: die steak was niet te versmaden. Een koningsmaaltijd. Want ook helden moeten goed eten.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

 

Advertenties
reacties
  1. ertheadius schreef:

    Haha Secret Cow level…good times. Good times. Hoop dat Bliz zoiets ook in deel 3 gaat stoppen, want hun easter eggs zijn altijd zo briljant 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s