Eerste Diablo III beta beelden uitgelekt

Geplaatst op: 6 september 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Geruchten gaan dat er deze maand een beta gaat plaatsvinden voor een select aantal gelukkigen die als eerste de gruwelijke wereld van Diablo III mogen betreden. Een privilege, maar wel een die iedereen eigenlijk moet krijgen. Ik heb de game namelijk vorige maand gespeeld bij Activision Blizzard op de Gamescom en ik was meer dan enthousiast. Ook Perry was er erg over te spreken in zijn impressie. Met de beta voor de deur, kan een lek eigenlijk niet uitblijven. Die kun je hieronder zelf aanschouwen.

Wat we zien zijn de verschillende klassen die worden besproken:

  • The Barbarian
  • The Demon Hunter
  • The Monk
  • The Witch Doctor
  • Wizard

Naast de eerste animaties van deze personages, zien we ook de character creation screen voorbij komen. Leuk detail is dat je, voordat je gaat spelen, kunt kiezen of de room waar je inzit voor iedereen toegankelijk is, enkel op uitnodiging of compleet gesloten. Een erg handige toevoeging.

Ook kun je ten allen tijde beslissen welke quest je wilt doen. Dat houdt simpelweg in dat je na het voltooien van een opdracht weer terg kunt gaan naar de ene punt om het opnieuw te spelen. Ditzelfde geldt voor als je een room ingaat met andere spelers. Op deze manier heb je geen verstoring van de balans in progressie die verschillende spelers hebben geboekt. Zo kun je altijd met elkaar spelen op hetzelfde punt.

Verder zien we nog niet heel veel verhullende zaken. Verwacht hier echter in de komende dagen tot weken verandering in komen.

Het mag toch even gezegd worden: jongens wat heb ik zin in deze game gekregen zeg!

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s