Gamescom 2011: de Gamegasm montage

Geplaatst op: 3 september 2011 door Redactie in Verhalen

Inmiddels zijn we een beetje bijgekomen van de oergezellige Gamescom. De indrukken die games op ons achterlieten zijn weer een beetje weggeëbd  en we beginnen weer een normaal leventje te leiden. Hoewel we je tot nu toe hebben voorzien van ongekend veel preview materiaal en andere artikelen, had je nog iets van ons tegoed. Twee dingen eigenlijk zelfs. Als mensen op vakantie gaan, maken ze foto’s. We waren dan wel op perstrip, maar het voelde stiekem wel een beetje als vakantie aan. Zo gingen vooral Suzanne en Erik met de fotocamera in de aanslag heel Keulen door om leuke kiekjes te maken. Suzanne had ook de videocamera meegenomen om bewegende beelden mee te schieten. Dat is immers wat anders dan schieten in games, dacht ze zo. Maar dan kom je thuis na zo’n week Keulen. Laad je al je materiaal uit, en bekijk je het. Wij hebben natuurlijk op zijn Duits ontzettend genoten, maar we wilden een klein deel van het plezier met jullie meegeven.

Zo ontstond het idee om een video te maken van onze Gamescom ervaring. Het idee stond al heel snel vast, maar we hadden alsnog een klein probleem: geen van ons kon goed monteren. Maar gelukkig, deed Suzanne’s goede en trouwe maat Patrick dat wel. Na het maar één keer gevraagd te hebben stemde hij gelijk in om ons te helpen.

En zo geschiedde dat er een montage werd gemaakt met al onze misavonturen die voorbij zijn gekomen. Het filmpje is hieronder te checken! Maar in de intro zeiden we dat er twee dingen waren. Zo is er ook nog een goodiebag die wij weg gaan geven! Er zitten verschillende toffe spullen in die wij tijdens de beurs hebben gevonden. We hebben er zelfs een keer voor moeten vechten, maar een blauw oog in ruil voor een prachtig T-shirt is natuurlijk een deal die we niet konden laten liggen. Over de prijsvraag van deze goodiebag zal zeer binnenkort weer een artikel online komen, die alles erover uitlegt. Dus hou de site in de gaten als je kans wil maken op die übervette goodiebag!

We kunnen niet wachten om volgend jaar weer van de partij te zijn, alle toffe games te checken en die met je te delen. Tot dan zeggen we op ons beste Duits: auf wiedersehen, Köln!

Tenslotte geven we alle credit voor Patrick Pijper die een geweldig mooie video in elkaar heeft gezet voor ons. Thumbs up dude!

Advertenties
reacties
  1. Niels Dekker schreef:

    Vette video luitjes! Leuke impressie! Alleen waarom zit er een stukje over de storm van Pukkelpop in? :-s

    • Erik Dekker schreef:

      Dat was meer om aan te geven hoe hard het ook bij ons tekeer ging op die avond. Verder geen kwaadaardige bijbedoelingen, bij deze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s