Eerste Modern Warfare 3 multiplayer trailer toont uitrustingen, killstreaks en perks

Geplaatst op: 2 september 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Het was natuurlijk slechts een kwestie van wachten totdat we de eerste gameplay footage mochten gaan aanschouwen wat betreft het multiplayer gedeelte in de nieuwe Call of Duty game. Modern Warfare 3 staat voor de deur en stukje bij beetje wordt er meer vrijgegeven. Tot nu toe hebben we slechts beelden kunnen zien van de Spec Ops en Survival modi, maar uiteindelijk haalt de gemiddelde gamer de meeste speeluren uit het competitieve gedeelte van het spel. Laat ik jou op dat gebied nou net op je wenken kunnen bedienen.

In de trailer zien we een aantal soldaten met verschillende uitrustingen, perks en killstreaks rondrennen door een level heen. Middels verschillende gebruikte tactieken weten ze te overleven, maar terwijl deze dappere krijgers rondrennen, zien we verschillende nieuwe details. Wat dacht je van de terugkeer van de Overkill perk ? De aanwezigheid van Marathon en Scavenger? Dergelijke toevoegingen kunnen je alvast enig idee geven over wat je kunt verwachten in Modern Warfare 3.

Tijdens het rennen worden zo’n beetje alle mogelijke ramen opgeblazen terwijl de soldaten moeten zien te overleven in een hoop vuurgevechten. Zoals in eerder Call of Duty games, hebben zij gelukkig een uitgebreid arsenaal aan vernuftige gadgets tot hun beschikking. Wederom kunnen spelers kiezen uit een hoop verschillende combinaties en tweaks om hun personage zo eigen te maken. Of het in deze game een ‘steen, papier, schaar’ methode betreft, durf ik nog niet te zeggen.

Ook zien we in de trailer de opwachting van de Stealth Bomber killstreak, de Anti Aircraft Turret en een nieuw soort turret die explosieven in een bepaalde radius absorbeert. Ook komt de Claymore terug in een nieuw jasje. Eigenlijk zeg ik al teveel. Ik ga de trailer eens goed onder de loep nemen en zal alles zo snel mogelijk meegeven. Tot dan moet je de trailer eigenlijk zelf eens goed bekijken om alles tot je te kunnen nemen. Want er gaat niets boven visuele informatie, toch?

Advertenties
reacties
  1. ertheadius schreef:

    Hmm nice. Weet niet of ik het wil aanmoedigen dat er een hoop dezelfde dingen inzitten. Maar het arcade stijltje vind ik sowieso wel erg tof. Ga beide shooters halen uiteindelijk dus 😉

    • Erik Dekker schreef:

      Uiteindelijk spelen we een game om de lol. Twee fronten hoeven het van mij dus niet te zijn haha. Ook ik ga beide games zeker weten spelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s