De laatste voorbereidingen treffen voor de Gamescom

Geplaatst op: 12 augustus 2011 door Suzanne de Jong in Verhalen
Tags:, , ,


Het is bijna zover. Op 17 augustus stormen wij de beursvloer op tijdens de Gamescom persdag. De Koelnmesse hallen zijn dan volledig omgetoverd tot een waar game walhalla. Maar zo’n persweek vergt heel wat voorbereidingen. Hoewel we er heel veel zin in hebben, zijn we waarschijnlijk blij als we drie uur lang lekker kunnen relaxen in de trein.De Gamescom drukte begon natuurlijk al met het aanvragen van de perskaarten. Daarna een hotel dat aan een aantal specificaties moet volden. Zo moet er in het hotel wi-fi zijn, zodat we de lezers natuurlijk op de hoogte kunnen houden van al het nieuws. We willen natuurlijk ook een beetje comfortabel kunnen slapen. Jammer genoeg liet ons budget geen persoonlijke butler toe. Maar dan laten we onze andere blogger gewoon voor ons het bier halen.

Maar na het regelen van een hotel moesten we natuurlijk ook een manier vinden om er te komen. Aangezien de privé helikopter van Erik toevallig het bewuste weekend uitgeleend was, viel  de optie af. Maar gelukkig beschikt Nederland zowel Duitsland over een goed spoorwegennetwerk. Dus moesten er ook nog treinkaartjes geregeld worden.

En dan moeten we natuurlijk de journalisten uitrusting ook nog inpakken. Zo nemen we laptops, blocnotes, heel veel pennen en natuurlijk kleren mee. We gaan dus overdag lekker ons ding doen op de beurs, om ’s avonds onder het genot van een biertje al onze bevindingen op papier te zetten. Mochten jullie nog vragen hebben over wat er zich op de beursvloer afspeelt en natuurlijk over de games, dan horen we het graag!

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. Erik Dekker schreef:

    Ja zonde dat ik nou net mijn privé helikopter heb uitgeleend inderdaad. Ach, volgend jaar komen we daar aan in stijl 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s