Details van vierde uitbreiding Black Ops bekendgemaakt

Geplaatst op: 4 augustus 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, ,


Dat er een vierde map pack zal komen voor Black Ops wisten we al min of meer kort nadat de derde uitkwam. Maar naar de naam en data van uitkomst en andere info hierover konden we tot nu toe alleen maar gissen.. Stukje bij beetje word de puzzel echter compleet en worden er steeds meer details bekendgemaakt. De vierde en tevens laatste map pack van Black Ops gaat ‘Rezurrection’ heten. In tegenstelling tot voorgaande uitbreidingen, bestaat de Rezurrection map pack volledig uit zombie maps.  Het zou dan gaan om de maps Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa en Der Riese. Spelers die bij de release van Black Ops al de Harderned of Prestige edition gekocht hadden kregen toen al beschikking tot die maps.

De maps die bij de officiële DLC zitten zullen Night, Asylum, Swamp en Factory gaan heten. De vijfde zombie map zal met de naam ‘Moon’ door het leven gaan. Op Moon zullen spelers rondlopen op de maan, want daar is blijkbaar ook een zombie uitbraak aan de gang. Volgens Treyarch gaat dit level gepaard met een aantal passende extra’s. Ik verwacht zelf dat we op Moon te maken krijgen met zwaartekrachtverlies en andere zaken. Iets om naar uit te kijken!

Bekend is ook dat de map pack op 23 augustus uitkomt voor de Xbox 360. Later  dit jaar zal de uitbreiding ook volgen voor de PlayStation3 en PC. Hier heeft ontwikkelaar Treyarch helaas nog geen specifieke releasedata voor bekend gemaakt.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s