Call of Duty: Black Ops krijgt nieuwe update voor PlayStation 3

Geplaatst op: 27 juli 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, , ,

Eigenaren van een PlayStation 3 kunnen vanaf nu update 1.11 downloaden. Aangezien het feit dat morgen de Annihilation map pack ook in de PlayStation Store ligt, wordt de game even opgepoetst met een nieuwe update. Wat kun je allemaal verwachten na het downloaden van deze patch?Nou, er werden namelijk meerdere problemen gevonden in de multiplayer modus Search and Destroy in de originele maps. Zo zou zou het planten en defusen niet altijd helemaal soepel verlopen. Als het goed is, is dit na het downloaden van de patch eindelijk weer verholpen.

Ik ben trouwens ontzettend benieuwd naar hoe de verkoopcijfers zullen zijn vanuit de PlayStation Store, na het PlayStation Network schandaal. Is de angst al weggenomen, of is de schade nog zo groot dat gamers hun gegevens niet toevertrouwen aan Sony? Natuurlijk heeft PlayStation ook puntenkaarten, maar die schijnen nog niet helemaal van de grond te zijn gekomen.

Ontwikkelaar Treyarch zit echter niet stil. Geruchten gonzen namelijk dat er nog een nieuwe map pack aan zit te komen. Maar hier weten wij verder nog niks van. Gelukkig als morgen de Annihilation map pack dan ook eindelijk voor de PlayStation 3 uitkomt, zijn die scheve gezichten weer recht getrokken. Want het is en blijft zuur als je buurjongen die een Xbox 360 heeft in plaats van een PlayStation 3 vrolijk vertelt over die prachtige nieuwe maps waar hij samen met zijn virtuele soldaat epische veldslagen houden.

Bronvermelding: CVG

Advertenties
reacties
  1. do schreef:

    kan je de map al na middernacht kopen?

  2. Daan schreef:

    Hij staat er vanmiddag denk ik pas in 😀 Want net stond die er nog niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s