World of Raidcraft: Alysrazor

Geplaatst op: 26 juli 2011 door Erik Dekker in Verhalen

In de column ‘World of Raidcraft’, deelt MMO-veteraan Pieter de Rycke ons de meest bloedstollende gevechten met beeldvullende eindbazen die hij en zijn groep hebben getrotseerd. Met een aantal kolossale eindbazen achter zich gelaten, is het gevaarlijke gebied The Firelands nog niet bevrijd van al het kwaad. Er wachten nog vele moeilijke uitdagingen voor Pieter en zijn groep van krijgers met stalen zenuwen. Onlangs hebben zij de vuurvogel Alysrazor neer kunnen halen en daarmee meteen het territorium een stukje veiliger gemaakt. Maar Alysrazor gaf zich niet zomaar gewonnen. Naarmate het gevecht richting een climax ging, steeg de spanning ook meteen flink.

Maar wie is Alysrazor precies? Wat is het doel van zijn bestaan en waarom moet Pieter en zijn groep tegen hem vechten? Tijd voor wat achtergrond informatie over dit vurige beest.

Alysrazor is niet altijd een vuurvogel geweest. Vroeger was zij een draak genaamd Alysra. In de vroege jaren in de geschiedenis van Azeroth, moest de Twilight Hammer factie een kwaadaardige Arch Druid genaamd Fandral Staghelm vervoeren naar een veilige locatie in Moonglade. Alysra hielp daarin mee, ook al vond ze dat dit niet het beste plan was dat uitgevoerd kon worden. Uit twijfel ging ze naar de vuuragent Ragnaros voor hulp. Hij zei tegen haar dat ze Staghelm moest vervoeren naar The Firelands. Zij stemde in en zo geschiedde. Als beloning transformeerde Ragnaros Alysra in een vuurvogel genaamd Alysrazor.

Are you ready to fly the fiery skies? Catch her singed feathers and use them to soar above the inferno, or perish at the whim of this swift fire hawk,” aldus Ragnaros tegen Alysra.

Wanneer je je wendt tot de kwade kant, moet je uiteindelijk ook de consequenties daarvan aanvaren. Een emotionele achtergrond, maar vanwege deze gebeurtenissen moet Alysra het leven toch verlaten. Daarom kruiste ze het pad van Pieter en zijn groep. Laten we hopen dat er niet meerdere overlopers zullen zijn. Iets zegt me dat zij niet de laatste is die corrupt is geworden.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s