Komt er een Limited Edition van Modern Warfare 3?

Geplaatst op: 21 juli 2011 door Suzanne de Jong in Hardware, Nieuws
Tags:, , ,

Twee jaar geleden liep iedereen met een nachtkijker op zijn hoofd door het huis en vorig jaar pestte je jouw eigen zusje met de RCXD kar die een ingebouwde camera heeft. Maar wat heeft men dit jaar bedacht? Het is allemaal nog niet bevestigd, maar er duiken steeds meer foto’s en nieuwsberichten op van een eventuele Limited Edition van Modern Warfare 3.De geruchten gaan dat er in deze speciale editie een headset van Turtle Beach zou zitten.  Natuurlijk zijn die helemaal in het Modern Warfare thema omgetoverd. De headset zou speciaal zijn afgesteld voor het optimaal kunnen spelen van Call of Duty.

Zou dit dan de eerste Special Edition zijn die dan ook echt een degelijk gebruiksvoorwerp is. Want zeg nou zelf, met een nachtkijker over je hoofd of een speelgoedauto in huis, ga je niet bepaald beter spelen. Als we de geruchten tot nu toe mogen geloven, gaan we veel hebben aan de kwalitatieve headsets van Turtle Beach.

Wat opvalt is dat we tot nu toe veel gefluister horen over dat deze headsets veel te duur zouden zijn. De goedkoopste variant van de headsets kost namelijk 99.95 dollar en de duurste versie gaat voor niet minder dan 299 dollar over de toonbank. Dat zijn geen bedragen die je zomaar neerlegt. Tot deze headsets uitvoerig worden getest door professionele gebruikers, kan ik er geen mening over hebben.

Het enige wat we nu kunnen doen is wachten tot Activision het niet langer uithoudt en het nieuws over de Limited Edition(s) naar buiten brengt. Gezien de trend die men de afgelopen jaren met de Call of Duty franchise heeft gevolgd, zou ik raar opkijken als we het allemaal zouden moeten doen met de standaard retail-versie.

Bronvermelding: Kotaku

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

reacties
  1. christiaan schreef:

    mooi headset maar niet voor 150 euro of het spel moet er bij zitten dan wel

  2. amanda schreef:

    kan iemand mij vertellen hoe ik aan de MWF3 controller kan komen ? ik heb er totaal geen verstand van en lijkt me een leuke kerstkado.

    Gr.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s