Grasshopper komt met nieuwe game genaamd Lollipop Chainsaw

Geplaatst op: 20 juli 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Ontwikkelaar Grasshopper is goed op weg. Na de vrij goed ontvangen consolegame Shadows of The Damned, is het nu aan de beurt voor een nieuwe titel. Hoe deze heet? Lollipop Chainsaw. Een naam die niet zo snel vergeten zal worden. De bijbehorende screenshots zullen je nog eens extra goed helpen om het te onthouden.

In Lollipop Chainsaw zien we zombie-jager Juliet en haar levensverhaal. Ze is op dit moment een jonge studente, maar is eigenlijk een hooggewaardeerde zombie-jager. Deze zijn hard nodig, want de wereld begint angstvallig dicht bevolkt te raken door deze onvriendelijke ondoden. Zelfs haar eigen school, San Romero High, zit in de problemen door zombies. Tijd om daar verandering in te brengen.

Volgens het artikel in de nieuwe Famitsu, is dat wanneer Juliet een zombie afmaakt, deze roze-gekleurde bloedspetters achterlaat. Interessant, aangezien haar onderbroek dezelfde kleur heeft, zo is mij verteld. Ahum.

Kadokawa Games zal Lollipop Chainsaw gaan uitbrengen in Japan op de Playstation 3 en de Xbox 360. Over een specifieke releasedatum kan ik kort zijn: deze is er nog niet. Ook is het nog niet zeker of de game uit zal komen in het westen, maar men moet wel erg gek zijn om te beseffen dat deze titel niet gespeeld mag worden door de rest van de wereld. Hier is er immers ook vraag naar dergelijke games.

Bronvermelding: Silliconera

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. ertheadius schreef:

    Suda51 is weer goed bezig. Een game die wederom lekker over de top gaat zijn. Ben stiekem ook nog wel benieuwd naar Shadows of the Damned. Hoorde dat die goede recensies kreeg.

    • Erik Dekker schreef:

      Ik moet nog beginnen aan Shadows, maar sinds de reviews binnen stroomden ben ik eigenlijk wel gehyped voor die game geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s