Gamegasm gaat naar Gamescom 2011

Geplaatst op: 18 juli 2011 door Suzanne de Jong in Verhalen
Tags:, , ,

Ook in Duitsland wordt er jaarlijks een grootse gamebeurs gehouden, genaamd de Gamescom. Deze trekt jaarlijks zo’n 245.000 bezoekers. En we zijn heel blij om vandaag bekend te maken dat wij drie van die 245.000 hoofden zullen zijn.

Onze hoofdredacteur Erik Dekker, onze nieuwe aanwinst Perry Stet en ikzelf zullen bewapend met onze perskaarten en laptops de beursvloer onveilig voor jullie maken. De allernieuwste games en ook de consoles die daar speelbaar zijn zullen wij eens met onze eigen kritische ogen bekijken. En we gaan uiteraard helemaal los op de nieuwste games. Zullen wij Battlefield 3 echt beter vinden dan Modern Warfare 3? En hoe wordt The Elder Scrolls V: Skyrim door ons ontvangen? We gaan het allemaal zien.

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd hoe wij het gaan volhouden met al het voedselarme voedsel dat er te krijgen is. En het weinige slaap dat we gaan krijgen omdat we jullie zo goed mogelijk up to date willen houden via de site. Maar we hebben het er allemaal voor over,want hoe gek ben je als je gaat zeuren over een vroege code van de triple A titels die je mag spelen voor de komende periode?

Mochten jullie dingen willen weten, zoals wat we van bepaalde games vinden, laat dan een comment achter met de vraag waar jullie benieuwd naar zijn en we nemen het mee in ons schema qua artikels! Natuurlijk zullen er ook foto’s die onze misavonturen bevestigen op de website zijn te vinden straks.

We hebben er al zin in om jullie zoetsappige artikelen voor te schotelen over Gamescom 2011. Dus houd de site de week van 15 tot en met 21 augustus in de gaten! Nemen wij alvast een goudgele rakker om te wennen aan de Duitse sfeer daar. Proost!

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. Erik Dekker schreef:

    Wat heb ik d’r zin an! 😀

  2. Pieter De Rycke schreef:

    Bring back some ToR info! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s