Releasedatum Black Ops Annihilation DLC bevestigd voor PC en PS3

Geplaatst op: 16 juli 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, , , ,

Al een aantal weken kunnen Xbox 360 spelers eigenaren al genieten van de Annihilation map pack in Black Ops. En aangezien Miscrosoft vorig jaar tijdens de E3 aangaf dat er een contractuele overeenkomst is gesloten, heeft het bedrijf het alleenrecht op de eerste maanden van nieuwe DLC’s de komende twee jaar met Call of Duty. Maar de releasedatum van de map pack is eindelijk bevestigd voor zowel de PC als de Playstation 3. Want een tijdelijk alleenrecht, is geen blijvend alleenrecht. Gelukkig maar.

Annihilation is vanaf 28 juli te downloaden op de twee overgebleven platfomen. Ook hier zijn de maps Drive in, Silo, Hazard Hangar 18 en Shangri-la te verkrijgen. Wat misschien het meest vervelend is, is dat de map pack ondanks de exclusieve rechten op de Xbox 360, met een prijskaartje van tussen de 12 en 14 euro niet goedkoper zal zijn op de PC en Playstation 3.

Maakt dat de map pack er minder om? Over dat antwoord valt te twisten, maar beeld je in dat deze release straks gepaard gaat met een double exp weekend en het meeste zou vergeven moeten zijn. Want wie houdt hier nou niet van?

Bronvermelding: CVG

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s