Beta Call of Duty Elite vanaf vandaag online op Xbox 360

Geplaatst op: 16 juli 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, ,


Activision bevestigde vandaag dat er een beta gelanceerd is op Xbox Live. Hoewel de gehele officiële versie van Call of Duty: Elite pas online gaat met de launch van Modern Warfare 3, willen de makers toch de komende dagen zien hoe het in praktijk werkt met de gamers zelf.Call of Duty Elite zal onder andere allemaal statistieken gaan weergeven van alle gespeelde games, en organiseert verschillende competities.  Een deel hiervan zal tegen betaling zijn, maar de basis van dienst zal gelukkig gratis zijn. Het leven is immers al duur genoeg Pas als je ook toegang wilt krijgen tot de competities (onder anderen) moet je hiervoor gaan betalen.

De beta wordt dus in de toekomst aan gelimiteerde personen toegewezen. Het toewijzen van deze personen word door Activision gedaan. Wie dit gaan worden en hoeveel het er zullen zijn is niet duidelijk. Maar mocht je een uitnodiging krijgen om rond te snuffelen in die Elite wereld zal dat waarschijnlijk hetzelfde voelen als de gouden wikkel van de betoverende chocoladefabriek winnen.

Deze week zijn de eerste uitnodigingen de deur uitgegaan. Als je je bedenkt dat er meer dan twee miljoen mensen zich hebben aangemeld, kun je je voorstellen dat er best vraag is naar zo’n feature. Om de komst van de beta te vieren, komt Activision met een trailer die je uitlegt hoe en wat. En of je de humor wel of niet leuk vind, noemenswaardig is de video wel.

Bronvermelding: CVG

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. Erik Dekker schreef:

    Ik heb mijn twijfels over CoD Elite, maar ik ben toch stiekem wel nieuwsgierig. Ik vel mijn oordeel daarom ook pas als ik de feature met eigen ogen heb gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s