World of Raidcraft: Lord Rhyolith

Geplaatst op: 12 juli 2011 door Erik Dekker in Verhalen

In de column ‘World of Raidcraft’, deelt MMO-veteraan Pieter de Rycke ons de meest bloedstollende gevechten met beeldvullende eindbazen die hij en zijn groep hebben getrotseerd. Als er niks aan deze kwaadaardige monsters wordt gedaan, dan wordt er sterk gevreesd dat er geen hoop meer is voor Azeroth. Duisternis zal over de wereld heersen en het licht wordt steeds kleiner. Iets wat we niet moeten laten gebeuren, want waar hoop is daar is leven. Een zenuwslopende dag voor Pieter en zijn groep vandaag, want Lord Rhyolith gooit roet in het eten. Bijna letterlijk, want het strijdveld wordt vergezeld door talloze lavastromen en vallende meteorieten.

Wie is Lord Rhyolith, zul je je ongetwijfeld afvragen? Hij is één van de oudste nog levende elementals in de geschiedenis en is geboren uit de hete vuren die Azeroth zelf hebben gecreëerd. Alle elementals in The Firelands worden geboren uit zijn hand, dus je zou hem als de grootvader van al deze schepsels kunnen noemen. Lord Rhyolith draagt een grote woede voor de Titans die hem naar The Firelands hebben gewezen. Tijd voor een furieuze wraakactie en dat uit hij door groteske vuurspreuken op de wereld los te laten, samen met een heel leger aan elementals. Reden te meer om een stop aan zijn bewind te maken.

”Heroes face a difficult challenge: attack this massive magma giant’s bulk while forcing him to move against his will among volcanic eruptions that ultimately spell his doom… or yours.

Lord Rhyolith is dus geen makkelijke nemesis en dat valt te zien in het gevecht die je in de video hieronder kunt zien. Gelukkig is de groep voor geen kleintje vervaard. Was het maar mogelijk om met grote blushelikopters The Firelands te ontdoen van al het kwaad. Of anders een giga regenspreuk. Want het gebied mag wel eens wat meer genieten van flora en fauna.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s