Tien co-op campaign maps bevestigd voor Battlefield 3

Geplaatst op: 30 juni 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:,

De laatste details van Battlefield 3 komen binnen, en bij deze details betreft het ook om het een en ander qua de Co-Op mode waar tot op heden nog niet veel duidelijk over was. We wisten al dat er in de wandelgangen gezegd werd dat er een soort “ eigen” Spec ops zal komen die bekend is van de Call of Duty serie. Maar bij de laatste uitgave van het PSM3 magazine die in de UK werd uitgegeven, werden de geruchten bevestigd.In het blad wordt er een maar liefst tien pagina’s lang interview gehouden met producer Patrick Bach. De game gaat een co-op mode ondersteunen voor maximaal twee spelers die tien maps bevat. Of dit voor zowel online als offline geldt, dat durven we op het moment van schrijven nog niet te zeggen. Hoe die maps eruit gaan ziet en wat het precieze concept is, is ook nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat dit co-0peratieve avontuur een eigen campaign modus betreft. Maar dat is puur een kwestie van tijd.

Verder zegt Bach ook nog het volgende over de game:

“Something I hear a lot from people who haven’t actually played Battlefield is that they’d love a modern day, first-person shooter with everything you have in other games, but with vehicles and proper destruction They say, ‘that would be awesome!’ In other words, this is the game everyone claims they want…”

En wie zijn wij om hem daar ongelijk in te geven? Het ziet er naar uit dat Battlefield 3 op vele fronten wil gaan scoren. Zowel voor de offline- als co-operatieve en multiplayer liefhebber zal de game het nodige gaan bieden. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. November wordt nog een drukke maand..

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s