Team Fortress 2’s ‘Meet the Medic’ trailer vrijgegeven, overzicht alle video’s

Geplaatst op: 24 juni 2011 door Perry Stet in Nieuws

Om het heugelijke feit te vieren dat Team Fortress 2 een ‘free-to-play’ model gaat hanteren, hebben de knappe koppen bij Valve hard gewerkt aan een nieuwe ‘Meet the…’ trailer. Verschillende classes mochten zichzelf al op deze manier al introduceren zoals The Engineer, The Solder en The Sniper. Vandaag heeft The Medic het woord en het gaat er bloederig aan toe. Duitse doktoren waren nog nooit zo angstaanjagend afgebeeld.

The Medic heeft de unieke mogelijkheid om andere spelers op het slagveld hun levensbalk weer bij te vullen. Wanneer hij dit vaak genoeg doet en zijn oplaadmeter vol is, kan hij met een druk op de knop ‘Überchargen’. Een Übercharge zorgt ervoor dat The Medic en degene die hij aan het healen is, voor enkele seconden onsterfelijk wordt. Gevolg? Een korte maar dodelijke chaos en een mogelijke nodige twist in het slagveld. Een normale ondoordringbare barricade van Engineers met Sentry Guns kan met één wel getimede Übercharge compleet worden weggevaagd.

Benieuwd naar de Meet the Medic trailer? Deze kun je onder dit artikel aanschouwen! De andere ‘Meet the…” video’s zetten we er meteen even bij. Allemaal het kijken waard!

Extra:

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
 1. Roland Volbeda schreef:

  Let me get this straight, is het nu gratis?
  Laat ik het een maandje terug voor een tientje te hebben gekocht

  Héél leuk spel als je het mij vraagt 😉

  • Erik Dekker schreef:

   Haha tien euro well spent ouwe! Klopt inderdaad dat TF2 helemaal gratis is, op optionele microtransacties na. Heb ‘m zelf net gedownload:) Wist trouwens niet dat er bots in zitten! Echt geniaal!

 2. ertheadius schreef:

  Meet the Spy is wel de beste van allemaal vind ik. Geweldig gevoel van humor heeft Valve ook. Kunnen een hele hoop ontwikkelaars een voorbeeld aan nemen :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s