DeathSpank laat het kwaad van de strings los in The Baconing

Geplaatst op: 24 juni 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Antiheld DeathSpank staat in het derde deel van de trilogie een nieuw episch avontuur te wachten. Dit keer staat het molesteren van kippen (helaas) niet meer centraal, maar wordt een onverwoestbaar kwaad losgelaten wanneer DeathSpank besluit om alle vijf de helden-strings tegelijk aan te trekken. Hothead Games heeft om ons alvast op te warmen, de eerste screenshots en informatie vrijgegeven.

Het nieuwe kwaad, genaamd The Antispank, is de kwade tegenpool van onze goedhartige kluns die voor de derde keer de hoofdrol in handen neemt. In de eerste twee delen moesten we op zoek gaan naar de Thongs of Virtue en moesten we zien te overleven in talloze bizarre slagvelden. In deel drie gaat het er net even anders aan toe. De volgende slogan kenmerkt DeathSpanks nieuwste game The Baconing:

‘If one were to be in possession of all six Thongs of Virtue, he must never, ever wear them all at the same time, otherwise they risk summoning an incredible self-evil.”

Aldus een eeuwenoude Thongolithische mythe. Het ondenkbare zal gebeuren in The Baconing en de onwetende DeathSpank moet zich voorbereiden op een nieuw avontuur. Om de wereld Spanktopia terug in haar oude staat te kunnen krijgen, moet hij de vijf Thongs (strings) zien te vernietigen.

Zowel oude als nieuwe gezichten uit de reeks komen voorbij en een nieuwe side-kick genaamd ”Bob from marketing” zal DeathSpank helpen in zijn zoektocht naar verlossing (letterlijk en figuurlijk).

Verdere vrijgegeven informatie:

  • Over 100 nieuwe quests
  • Een geheel nieuwe verhaallijn
  • Meer dan 70 personages
  • Meer dan 80 nieuwe wapens
  • Nieuwe gebieden
  • Een nieuwe, nog te benoemen moeilijkheidsgraad

The Baconing is ergens deze zomer te downloaden op zowel de PC als de Playstation 3 en de Xbox 360 als arcade titel. De game kent hoogstwaarschijnlijk een kostenplaatje van 1200 microsoftpoints, wat neerkomt tussen ongeveer tien tot vijftien euro.

Nog niet overtuigd geraakt? Dan zal deze alles verhullende teaser trailer je alvast enthousiast maken. Bij ons heeft het in ieder geval gewerkt! Oh en er zijn ook nog een aantal screenshots vrijgegeven, welke je onder de trailer kunt aanschouwen.

Met dank aan VG247 en Kotaku

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s