Bobby Kotick maakt opwachting in nieuwe Brad Pitt-film

Geplaatst op: 18 juni 2011 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , , , ,

Naast een grote naamsbekendheid in de gamesindustrie, wil Activision’s CEO Bobby Kotick nu ook in de filmwereld zijn naam horen vallen. En hoe kun je dat beter doen dan een rol te spelen in een nieuwe film waar Brad Pitt de hoofdrol speelt? Deze nieuwe film heet Moneyball en gaat over het harde leven in de honkbalwereld.

Brad Pitt heeft in de film geld nodig om zijn honkbalteam te kunnen laten groeien en klopt daarom aan bij het personage die Kotick speelt. Aangezien dit zijn eerste rol is, kun je je voorstellen dat de ironie ervan afspat. Dit, omdat Kotick in interviews over games alleen maar praat over de verkoopcijfers en de mogelijkheden om de franchise in kwestie steeds groter te laten worden. Niets mis mee natuurlijk, want voor inhoudelijke onderwerpen kun je terecht bij andere werknemers van het bedrijf waar hij werkt.

Activision’s CEO wordt nog niet benoemd in de lijst van acteurs uit Moneyball op Imdb, maar in de trailer hieronder kun je duidelijk zien dat hij het is. De film komt naar verwachting in de herfst dit jaar uit. Je kunt zeggen wat je wilt, maar afgaande van de video, kun je niet ontkennen dat Kotick geknipt is voor die rol. De trailer hieronder is ook te bekijken in 1080p!

Met dank aan All Things Digital

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. ertheadius schreef:

    Hahaha wat toepasselijk, ”Moneyball”. Alsof ze het opzettelijk hebben gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s