Uncharted zou in eerste instantie geen trilogie worden

Geplaatst op: 16 juni 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, ,

Hoewel bij veel gamers de discs van deel 1 en 2 in de kast liggen, was de derde uncharted in eerste instantie niet de bedoeling. Naughty Dog heeft de zaken er goed voor staan als het gaat over het indrukwekkende staaltje werk dat de studio op de E3 aan ons heeft getoond.
Een woordvoerder van Naughty Dog kwam, hoe apart het ook klinkt, met de woorden aanzetten dat er helemaal geen nieuwe uncharted verwacht werd na het eerste deel. “Every single episode is a standalone adventure” vertelde de beste man. Maar als een game zo gruwelijk goed word opgevangen door de gamers, ziet elke publisher kansen liggen voor een vervolg. Zo is dat ook bij Uncharted het geval.

Maar erg vindt Naughty Dog het niet om Nathan Drake telkens nieuw leven in te blazen.

“We feel like we can keep putting Nathan Drake in these scenarios that are self-contained that anyone can pick up and play, but if you have played them and know the characters and storylines it can be an even more rewarding experience. I don’t see why we wouldn’t keep going and making more of those adventures as long we’ve got the ideas.”

We zijn ontzettend blij dat Naughty Dog zich niet aan haar woord hard gehouden. En groot gelijk hebben de makers om de serie door te zetten, waarom stoppen met iets als het werkt? Zolang het maar geen jaarlijkse uitgave wordt in de vorm van een halfbakken product. De liefde en aandacht moet wel aanwezig blijven.

In november dit jaar kunnen we ons in ieder geval weer verliezen in het nieuwe avontuur van de goed gebekte schattenzoeker.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s