Derde map pack Call of Duty: Black Ops bevestigd, komt uit op 28 juni

Geplaatst op: 16 juni 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Gisteren meldden we al dat er sterke geruchten de ronde gaan over een nieuwe map pack voor Call of Duty: Black Ops. Deze geruchten ontstonden na een foto die op het internet verscheen waarop een vijftal nieuwe maps te zien zijn. Inmiddels is dit nieuws bevestigd door een flyer die website VG247 door een UK retailer opgestuurd kreeg en kunnen we naar verwachting op 28 juni genieten van de nieuwe uitbreiding.

Wat echter opmerkelijk is, is dat de derde DLC onder de naam ‘Annihilation’ gaat. Blijkbaar zat men toch bij het verkeerde eind, aangezien er gisteren berichten rond gingen dat de map pack ‘Retaliation’ zou gaan heten. Allebei namen die op de letter ‘N’ eindigen, maar het bleef natuurlijk giswerk.

De DLC wordt wederom als eerste aangeboden op de Xbox 360, aangezien Microsoft en Activision een ‘twee-jarige deal’ hebben gesloten dat alle toekomstige Call of Duty uitbreidingen in die periode als eerst op deze console zullen verschijnen. Het spreekt voor zich dat PC en Playstation 3 bezitters van Black Ops de uitbreiding op een later moment kunnen kopen. Annihilation zal volgens de flyer 1200 microsoft points kosten, wat ongeveer neerkomt op tien tot vijftien euro, afhankelijk waar je de punten hebt gekocht.

Wederom een wazige afbeelding, maar de feiten hierop zeggen in principe genoeg. De nieuwe maps heten:

 • Hangar 18
 • Hazard
 • Drive In
 • Silo
 • Zombies

We zijn benieuwd hoe de nieuwe zombie map eruit gaat zien en of deze net zoals in de Escalation map pack een interessante twist weet te bezorgen. In Escalation konden we namelijk spelen met bekende acteurs als Danny Trejo en Sarah Michelle Gellar. Zal Annihilation eenzelfde soort aanpak toepassen? Binnenkort horen we hierover ongetwijfeld meer.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
 1. ertheadius schreef:

  Escalation met veel plezier gespeeld. Toch krijg ik het gevoel dat Treyarch met Black Ops een beetje door de originaliteit heen is.

  • Erik Dekker schreef:

   Het probleem ligt ‘m denk ik bij de prijs. Omdat games doorgaans niet meer dan 800 microsoft points vragen, hebben gamers het gevoel zich bekocht te voelen. Toch krijg je wel vier nieuwe maps en een zombie level voor de prijs.

   Halo: Reach biedt bijvoorbeeld drie nieuwe maps voor 800 microsoft points. Je betaalt in principe slechts een fractie minder per aangeboden map. Niettemin blijft het een hoop geld inderdaad.

 2. Lennard Riezeweide schreef:

  Dit begint een beetje uit de hand te lopen met map packs om de 2 maanden voor 10 euro ofzo. Hoeveel moet je nu in totaal al betalen voor BO en alle map packs? 100 euro ongeveer? is toch veel te erg. Als die ontwikkelaars nou meer maps per pack deden en 1 in het half jaar voor 10 euro. en misschien ook nog de game in prijs verlagen zou ik het wat aantrekkelijker vinden.

  • Erik Dekker schreef:

   Er zijn nu twee mappacks uit, wat neerkomt op 2400 punten (ofwel ongeveer 20 euro). De normale prijs van Black Ops was 60 euro, dus ongeveer 80 euro! Maar slimme Budgetgamers hebben minder betaald;) Maar ik snap precies wat je bedoelt Len. Ik hoorde vandaag dat Activision Black Ops opnieuw voor 59.99 uit wil brengen als GOTY editie maar enkel met de eerste mappack! Echt heel apart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s