Derde map pack Call of Duty: Black Ops uitgelekt?

Geplaatst op: 15 juni 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Het is heel goed mogelijk dat we zeer binnenkort een nieuwe mappack mogen verwachten voor Call of Duty: Black Ops. Een flyer in een Amerikaanse Gamestop winkel heeft namelijk mogelijk belangrijke info vrijgegeven omtrent deze nieuwe uitbreiding. Een nieuwsgierige klant heeft een foto gemaakt en deze op het internet gezet, welke je hieronder kunt aanschouwen. Welke maps kun je verwachten, volgens de flyer?

De flyer, welke helaas van een nogal wazige kwaliteit is, verraadt de namen van de nieuwe maps die in de derde uitbreiding zitten. Interessant detail is dat één van de vijf uitgelekte maps wederom een zombie map betreft. De volgende namen van de maps kunnen we opmaken uit de foto:

  • Hangar 18
  • Hazard
  • Drive In
  • Silo
  • Nieuwe Zombie map

De foto van de flyer kun je hieronder zien. Het ziet er aardig legitiem uit, toch? Wazige afbeeldingen kunnen aan de andere kant ook duiden op een overtuigende photoshop. Maar gezien de geschiedenis van mappacks uit voorgaande Call of Duty titels, zal het ons niks verbazen als deze informatie gewoon klopt. Oh, en geruchten gaan dat deze derde mappack onder de naam ‘Retaliation’ gaat. De ‘N’ aan de linkerkant van de flyer verraadt dat dit heel goed mogelijk kan zijn. Maar het wachten is op officiële bevestiging van Activision, tot dan moet je je er niet aan vastklampen.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s