We zijn weer terug in de lucht!

Geplaatst op: 11 juni 2011 door Erik Dekker in Gamegasm Inside

Gisteravond gebeurde er iets ontzettend vreemds. We waren net klaar met het E3 artikel en toen deze online werd gezet, kregen we het bericht dat Gamegasm niet meer zou bestaan. Je kunt begrijpen dat we allemaal stomverbaasd naar ons beeldscherm zaten te staren toen we de pijnlijke rode woorden voorbij zagen komen. Natuurlijk lieten we het er niet bij zitten en hebben we WordPress meteen stevig aan de tand gevoeld. ”Ja jullie waren te goed. De blog had een korte pauze nodig. Een waarschuwing hielp niet, dus we hebben de stekker er maar meteen even kort uitgetrokken.’‘ En zo geschiedde. Vanmiddag vroeg kregen we echter weer toegang tot alle content die op de blog staat. We houden het op een vriendelijke waarschuwing, WordPress!

Verwacht dus gewoon dagelijks nieuwe artikelen verschijnen over de nieuwste ontwikkelingen in de gamewereld en natuurlijk ook een grote portie persoonlijke content. Het zette ons wel aan het denken. We willen er alles aan doen om dit te voorkomen en daarom is het waarschijnlijk wijs om een nieuwe website te maken. We doen nu nog geen aankondigingen, maar het is iets waar we zeker weten mee bezig zijn.

Wat als er nou meerdere Duke Nukems zouden bestaan? Dan zouden ze ”We’re back baby!” schreeuwen. En laat dat nou heel toepasselijk zijn voor ons. Bij deze! We’re back baby!

Advertenties
reacties
  1. ertheadius schreef:

    Ik vond het al raar dat de website opeens niet meer bestond? Ik dacht dat er een fout in de codering zat ofzo haha. Nou gelukkig dat het loos alarm was 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s