Batman: Arkham City viert komst met speciale controllers

Geplaatst op: 10 juni 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Ben je helemaal klaar met die saaie kleuren zwart of wit die je controller draagt? Houd je van Batman: Arkham Asylum? Dan heb je geluk, want het nieuwe deel Arkham City wordt gevierd met een speciale controller. Zowel Playstation 3 als Xbox 360 bezitters kunnen straks hun hart ophalen met de custom controller van accessoirefabrikant Power A. En het mag gezegd worden: deze zijn qua uiterlijk niet voor de poes, eh, vleermuis.

Beide controllers zullen in de vorm van een batarang worden geleverd. Opvallend, aangezien de Playstation 3 controller dan qua uiterlijk verdacht dicht in de buurt van een Xbox 360 controller komt. Maar zullen we door deze controllers ook beter worden in de game Arkham City? Op die vraag zullen we rond 18 oktober antwoord krijgen, want dan komen deze schoonheden uit. Vooralsnog alleen in Amerika, maar het zal mij niks verbazen als wij Europeanen hier straks ook van mogen genieten.

Helaas is er ook nog geen prijskaartje bekend gemaakt, maar verwacht binnenkort een update hierover. Dat zet me meteen aan het denken. Batman: Arkham City zou gepaard met zo’n controller een fantastische Collectors Edition kunnen krijgen.

Met dank aan Gamersdag voor de info!

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Links: Xbox 360 controller, rechts: Playstation 3 controller

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s