Ruim 13 minuten gameplay Modern Warfare 3

Geplaatst op: 8 juni 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, ,


Na het zien van de gameplay van dé concurrent Battlefield 3 moest Modern Warfare 3 wel van zeer goede huizen komen om dit tempo bij te houden. Of ze dat doen zie je in de 13 minuten lange gameplay demo. Welke game nou kwalitatief beter gaat worden, dat moeten we nog zien, maar deze demo biedt in ieder geval bijna alles wat een shooter liefhebber zoekt.
Eigenlijk is het wel appels met peren vergelijken, of een bord soep met een bakje patat. Het is allebei voedsel maar heel verschillend. Dat geldt ook voor Battlefield 3 en MW3. Wel is het natuurlijk logisch dat de games aan elkaar gewaagd zijn, vanwege het niveau. Maar ze moeten niet tegen elkaar afgewogen worden. Beiden doen waar ze goed in zijn: vermaak bieden van de bovenste plank. Battlefield moet het hebben van de tactische elementen en Call of Duty van de quick fix.

Waarschijnlijk is de kans groot dat consumenten beide games kopen. Want het ziet er naar uit dat beide games explosief hard gaan zijn, maar dan op hun eigen manier Aangezien we jullie al lekker hebben gemaakt met de 8 minuten Battlefield 3 gameplay, gaat MW3 hier met zijn dertien minuten ruim overheen. En die dertien minuten brengen stealth, actie en heel veel explosies.We zijn ervan op de hoogte dat deze footage ook al op de Microsoft conferentie te vinden is, maar omdat we je deze footage niet willen onthouden, geven we ze je gewoon nog een keer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s