Bioshock op Playstation Vita wordt geheel nieuwe game

Geplaatst op: 8 juni 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Voor degenen die dachten dat de nog uit te komen Bioshock game op de Playstation Vita een simpele port wordt van Bioshock Infinite, hebben het mis. Het wordt een totaal nieuw deel in de franchise. Althans, dit gaf ontwikkelaar Kevin Levine aan tijdens een interview. Goed nieuws dus.

Levine gaf aan ook de optie te hebben gehad om simpelweg de eerste Bioshock opnieuw uit te brengen op de handheld. Geen verkeerde keuze voor wie nog moet beginnen aan de reeks, maar de doorgewinterde fans willen zo langzamerhand wel eens wat nieuws voor hun kiezen krijgen. Deze beslissing kunnen wij dus alleen maar toejuichen. Maar wat ons betreft mag deel één ook wel portable worden, al is het alleen maar om Andrew Ryan opnieuw op te kunnen jagen onderweg.

Dan rest de vraag natuurlijk: zal deze Bioshock zich, net zoals Infinite, in de lucht afspelen? Of keert de reeks terug naar zijn roots en mogen we wederom onderwater gaan griezelen? Op die vraag weet op dit moment alleen ontwikkelaar 2K het antwoord. Hopelijk horen we hierover binnenkort meer.

Volg Gamegasm op Twitter!

Advertenties
reacties
  1. Suzanne de Jong schreef:

    Ik kan echt niet wachten op de Vita, gewoon echt niet!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s