Sony komt met speciale Playstation 3D-TV

Geplaatst op: 7 juni 2011 door Suzanne de Jong in Hardware, Nieuws
Tags:, , ,Hoewel we van de nieuwe handheld de Playstation Vita eigenlijk al een heleboel wisten kwam dit nieuws als één grote verassing. Opeens wordt er pats boem een speciale 3D tv aangekondigd helemaal op maat gemaakt voor de Playstation.
De tv zal 24” groot zijn, een prachtig game formaat dus. Er zit ook een hele toffe nieuwe technologie in wat split screen gamen betreft. Zo hoef je het beeldscherm niet meer zuur te delen waardoor je grapichs ook nog eens naar beneden gaan. Maar kan je gewoon optimaal van je scherm genieten! Maar hoe werkt dit dan? De technologie is natuurlijk niet helemaal bekend gemaakt. Maar het idee is als volgende, door gebruik te maken van twee 3D brillen overlappen dezen je scherm. Met de ene 3D bril zie je het ene beeld en met de andere bril het andere beeld. En dat op hetzelfde televisiescherm!

Er is een bundel pakket aangekondigd die een toffe inhoud heeft. Een 6 feet lange HDMI kabel, Resitance 3 (die natuurlijk in 3D speelbaar is), een bijhorende 3D bril en natuurlijk de tv zelf. En dat maar voor 499 dollar! Waar andere 3D tv’s al snel een prijskaartje hebben van 1000 euro, is deze tv zeer scherp geprijsd

Er is nog geen data voor de tv vrijgegeven, dus we zullen geduld moeten hebben. Maar wij beginnen alvast met sparen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s