Nieuwe trailers van Batman: Arkham City, Spyro en Spiderman: Edge of Time

Geplaatst op: 6 juni 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Vanavond om 18:00 trapt Microsoft officieel de E3 af met een (hopelijk) grootse persconferentie. Vele andere bedrijven zullen hierna volgen met de daarbij behorende nieuwe aankondigingen en andere ontwikkelingen in de gamewereld. Daar horen natuurlijk ook trailers bij! Vorige week hebben we al een groot aantal nieuwe trailers op Gamegasm laten zien met daarin nieuwe beelden van toekomstige titels. Nu komen Batman: Arkham City, Skylanders: Spyro’s Adventure en Spiderman: Edge of Time voorbij met nieuwe uitgebreide gameplay trailers.

In de nieuwe trailer van Batman: Arkham City zien we de opwachting van Catwoman. In het vervolg op Arkham Asylum kun je ook in de huid kruipen van deze femme fatale en haar eigen vechtmoves zijn niet bepaald mis. Met een climax van a Kiss of Death, zien we hoe een (on)gelukkige tegenstander het loodje legt. De trailer vind je hieronder.

Skylanders: Spyro’s Adventure brengt ons een nieuw avontuur met onze favoriete paarse draak in de hoofdrol. Dit keer krijgt hij hulp van enkele sidekicks, die je kunt kopen in de winkel (zo suggereert de trailer?). We weten nog niet helemaal wat we er van moeten vinden, maar de E3 leert ons hopelijk meer. Omdat de trailer vers van de pers is, hebben we nog geen Youtube video voor je, maar hier vind je de link naar de Gametrailers video van Skylanders.

Spiderman: Edge of Time is het vervolg op Shattered Dimensions en brengt de webschietende Marvel Hero terug in een avontuur waar hij een aantal alter ego’s van zichzelf tegenkomt. Platform elementen met de nodige actiescenes staat duidelijk wederom centraal. De trailer kun je hieronder checken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s