Aftrap pre-E3 wordt vannacht verzorgd door Konami

Geplaatst op: 3 juni 2011 door Erik Dekker in Geen categorie
Tags:, ,

Voor de fanatieke gamers onder ons, zal het geen verrassing zijn dat de E3 weer voor de deur staat. En het belooft weer een spektakel te worden, dames en heren. Games als Mass Effect 3, Fifa 12, The Elder Scrolls V: Skyrim en Uncharted 3: Drake’s Deception komen uitgebreid aan bod. Deze kleine opsomming is natuurlijk slechts het topje van de reusachtige ijsberg. Persoonlijk denk ik dat dit de beste E3 sinds jaren gaat worden en dat zegt wat, aangezien de voorgaande shows ook niet bepaald mis waren. We hebben namelijk al een paar ijzersterke jaren achter de rug op het gebied van games (denk aan Mass Effect 3, Red Dead Redemption, L.A. Noire en Fallout: New Vegas).

Zoals het wel vaker gebeurt, trappen sommige bedrijven al voor de E3 af met een persconferentie, zo ook Konami vorig jaar. 2011 zal niet anders zijn en daarom kun je vannacht alvast genieten van wat dit bedrijf te de komende periode te bieden gaat hebben. Wordt deze conferentienet zo legendarisch als de vorige?

De onvergetelijke show die Konami vorig jaar gaf, was zonder meer memorabel te noemen. De flauwheid spatte ervan af. Grappen kwamen niet goed aan en dat maakte eigenlijk alleen maar deel uit van de charme die de presentatoren uitbeeldden. One-liners als ”One mirrion twuups!”en ”You will be sucked”, zullen ongetwijfeld met veel gejuich de geschiedenis ingaan. Een onbedoelde marketingtruc voor de toen aangekondigde games Ninety Nine Nights II en Dance Masters? Wie weet, maar weinigen zullen deze conferentie daarom vergeten. De flauwe (lees: geweldige) humor was niet echt erg, want de hoeveel heid toffe games, maakten alles goed.

Lukt het Konami om ook dit jaar met iets moois te komen? De verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen. De aftrap van de E3, die vannacht door Konami wordt verzorgd, begint om twee uur lokale tijd. Weet het Japanse bedrijf te verrassen, dan ben je het je eigenlijk verschuldigd om deze te gaan aanschouwen.

Hier kun je de Konami persconferentie volgen rond twee uur vannacht. We zullen hierover zo snel mogelijk verslag doen. Laat ons weten wat je ervan vond!

Volg mij op Facebook en Twitter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s