Wordt Darksiders 2 onthuld op de E3?

Geplaatst op: 30 mei 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Als de geruchten kloppen, dan kunnen we tijdens de E3 eindelijk het boek van Darksiders 2 openen. Dit is echter nog niet alles. THQ’s Danny Bilson hint naar een grotesk artikel in een bekend gamestijdschrift dat binnenkort weer in de winkelschappen zal liggen. Hmm, welke zou dat kunnen zijn?

Het zal voor velen geen verrassing zijn als het artikel in de nieuwste Game Informer zal komen, gezien de scoops die het bedrijf de afgelopen maanden wist binnen te slepen. Denk aan The Elder Scrolls V: Skyrim, Battlefield 3 en Mass Effect 3. Darksiders 2 zou mooi in dit rijtje passen.

Het is echter nog niet bevestigd dat Game Informer daadwerkelijk de scoop op zich zal nemen. Danny Bilson tweette echter het volgende:

Darksiders2 news coming very soon in a big way! Well, a few big ways.

Interessant om te weten is dat Vice President van Game Informer Andy McNamara snel daarna het volgende tweette:

Next week we get to show you the cover for our E3 issue, and I can’t wait cause I am pretty freaking psyched. The cover art is amazing.

Nogmaals geen officiële bevestiging, maar Darksiders kreeg destijds veel lovende berichten over de fantastische artwork. Ik zie in ieder geval niet veel andere kandidaten dit jaar die zich weten te onderscheiden door onvergetelijke getekende kunstwerken.

Verwacht dus op de E3 meer te horen over de sequel op de goed ontvangen adventure game Darksiders. Er wordt gesproken over een mogelijke toevoeging van een multiplayer modus, maar dat is nog niet zeker. De meest voor de hand liggende toevoeging lijkt mij een implementatie van een goed uitgewerkte co-operatieve modus. Bijvoorbeeld door samen te werken met vier spelers (lees: The Four Horsemen).

De next gen consoles zijn naar mijn mening hard toe aan een nieuwe platformers om je vingers bij af te likken. De mix tussen Zelda en God of War uit het origineel smaakte naar meer.

Volg mij op Facebook en Twitter!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s