ESRB hint naar Witcher 2: Assassins of Kings voor Xbox 360

Geplaatst op: 25 mei 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Het officiële vervolg op de succesvolle cultgame The Witcher is onlangs uitgekomen en heeft ijzersterke scores weten binnen te slepen. De geruchten gaan al een tijdje rond dat de game zou uitkomen op de consoles, maar die berichten gingen ook rond bij de originele Witcher, welke later ontkracht werd. De vele kreten op het internet van gamers die niet zon sterke PC hebben, zijn blijkbaar gehoord door ontwikkelaar CD Projekt, want uit de ESRB classificaties blijkt dat The Witcher 2 naar de Xbox 360 komt. Is dat goed nieuws of is dat goed nieuws?

CD Projeckt had al eerder aangegeven met een nieuw project op de E3 te komen, maar ontkent dat het een nieuwe Witcher titel betreft. Toch zou het me niks verbazen als de game uiteindelijk op de 360 zou komen, aangezien de ontwikkelaar al eerder bij deze vraag had geantwoord met ”geen commentaar”. Dat is dus alles behalve een keiharde ontkenning. Verwacht geen aankondiging op de E3, maar ik zou er niet raar van opkijken.

Beide RPG’s werden wereldwijd met veel luid gejuich ontvangen en zijn gebaseerd op de verhalen van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Twee novels en een handvol korte verhalen zijn tot nu toe uitgekomen in Engeland en omstreken, welke bijdragen aan de uitgebreide lore die beide games bieden.

Volg mij op Facebook en Twitter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s