Nieuwe Modern Warfare 3 gameplay trailer maakt explosief entree

Geplaatst op: 24 mei 2011 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , , , , ,

Teaser doen hun naam doorgaans eer aan door het publiek lekker te maken voor het echte werk. In het geval van Call of Duty brengen teasers nooit meer dan een eerste indruk. Gameplay- of filmische opnamen schitteren dan door afwezigheid. Gezien de trend die Activision de afgelopen jaren met Call of Duty games volgt, was het wachten op de eerste gameplay trailer echter een kwestie van weken, zo niet dagen. Kort geleden werden onze gebeden verhoord en krijgen we middels de eerste officiële trailer een eerste indruk van Modern Warfare 3. Wacht niet en klik snel op de video hieronder!

Het ziet  er naar uit dat men Michael Bay heeft ingehuurd bij het maken van Modern Warfare 3. Overal zien we explosies en onheil om de hoek komen. Iedere locatie die wordt getoond is in groot gevaar en geeft zo een aardig overtuigend beeld van de beoogde fictionele Derde Wereldoorlog. Interessant feit is dat dit allemaal ingame footage is. Wat wel opvalt is dat we wederom een filmisch avontuur mogen verwachten, waarbij de game zelf de touwtjes in handen neemt door onze virtuele soldaat door verschillende epische momenten heen te loodsen. Dit komt niet als een verrassing, aangezien voorgaande delen in de franchise hetzelfde trucje met ons uithaalden. Toch zou ik liever willen dat ik mijn eigen held door al dat onheil heen kan krijgen in plaats van dat ik er enkel naar kan kijken. Maar we hebben nog niks gezien, het is nog te vroeg om daar conclusies uit te trekken. Niettemin ziet het er weer naar uit dat de game heerlijk gaat wegspelen en dat ons adrenalinegehalte constant op gevaarlijke hoogte zal blijven.

De trailer bevestigt de eerder vernomen releasedatum van 8 november dit jaar, welke nagenoeg hetzelfde is als de releasedata van voorgaande Call of Duty titels. Wat ook eindelijk wordt bevestigd is dat ontwikkelaar Sledgehammer Games een vinger in de pap heeft bij de ontwikkeling van MW3.

Geruchten gaan dat Modern Warfare 3 aanzienlijk grotere multiplayer (en misschien ook singleplayer) maps gaat bieden en daarbij ook nog eens vernietigbare omgevingen. Dit zou betekenen dat Modern Warfare 3 wel eens de grootste blockbuster Call of Duty gaat worden in de gehele franchise. Hierover horen we ongetwijfeld meer op de E3.

Volg mij op Facebook en Twitter!

Advertenties
reacties
 1. Suzanne de Jong schreef:

  -Ik
  -Heb
  -Zin
  -In
  -De
  -Game
  !!!!!!!!!
  :3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s