Nieuwe teaser Gears of War 3 warmt ons alvast op voor het echte werk

Geplaatst op: 22 mei 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, , , ,


Ontwikkelaar Epic Games is naar buiten gekomen met een nieuwe teaser voor de derde Gears of War game. De (vrij korte) trailer bevat ingame footage van de singleplayer campaign en is voornamelijk bedoeld om ons alvast op te warmen voor het echte werk.

In het filmpje zien we dat Marcus Fenix zijn zoektocht naar zijn vader nog steeds niet heeft opgegeven en dat de weg naar het eindpunt vol zal zitten met de nodige gevaren.

Epic laat ons vooralsnog verlangen naar de volledige trailer van de game, wat natuurlijk ook de bedoeling is van een teaser. De ontwikkelaar meldt dat we op 28 mei de volledige trailer te zien zullen krijgen. Wanneer we deze mogen aanschouwen zou je volledig weg moeten worden geblazen aan de heftigheid van de game, aldus een woordvoerder van Microsoft.

Geduld is een schone zaak, luidt het gezegde en dat geldt helaas ook voor het slotstuk in de trilogie. Gears of War 3 wordt rond 15 november in de winkelschappen verwacht.

Advertenties
reacties
  1. Erik Dekker schreef:

    Hmm, ben toch wel benieuwd naar deze game. Maar voordat ik er überhaupt aan wil beginnen, zal ik toch eerst deel twee moeten spelen;)

    Zoveel games, zo weinig tijd..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s