Playstation 3 krijgt nu ook double exp weekenden met Call of Duty: Black Ops en Killzone 3

Geplaatst op: 21 mei 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, , , , , , ,

Na het dubbele XP weekend van Xbox met het spel Call of Duty: Black Ops, kon Sony niet achterblijven. Zo gezegd zo gedaan, dacht Sony. Uiteraard koos het bedrijf onder andere haar exclusive titel Killzone 3. Allemaal dus de Playstation 3 afstoffen en de Killzone 3 disc tevoorschijn halen. Want gamers houden nou eenmaal van dubbele XP, waaronder ikzelf! Ook Black Ops heeft er een gekregen, maar daarover lees je hieronder meer.

Het gaat dus echt gebeuren: ook Sony gaat een double exp weekend houden. Dit om de terugkomst van PSN te vieren, vonden ze dit een perfect initiatief. Het weekend gaat plaatsvinden in de week van 23 mei aanstaande.

Mocht nou het geval zijn dat je niet in bezit bent van de 3e Killzone game, niet getreurd. Er kan namelijk ook met Call of Duty: Black Ops dubbele exp verdiend worden, wat sinds gisteren mogelijk is. Dit geldt helaas alleen voor Playstation 3 bezitters; Xbox gamers hebben een paar weken geleden al ervaringspunten kunnen farmen. Heb je beide games niet in bezit en ben je een shooter fan, dan zou ik toch eens overwegen één van de twee in huis te halen. Maar uiteraard zijn de winkels ook het weekend van 23 mei geopend, mocht de nood hoog genoeg zijn.

Advertenties
reacties
  1. Erik Dekker schreef:

    Ah tof, ik baal ervan dat mijn portie double exp al geweest is op de Xbox 360! Heb wel weer zin in een dubbel zo snelle progressie haha 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s