Eerste exclusieve screenshots King Arthur 2: The Role-playing Wargame vrijgegeven

Geplaatst op: 20 mei 2011 door Dimitri in Nieuws

Er is weer een nieuwe ambitieuze Real Time Strategy game voor de PC onderweg. Om de aftrap te vieren, hebben de mensen van RTSguru.com alvast  een aantal mooie screenshots bemachtigd van King Arthur 2: The Role-playing Wargame.

Voor de mensen die nu volledig uit de lucht vallen, King Arthur 2: TRPWG is de officiële opvolger van het knappe debuut van Neocore. Net zoals zijn voorganger zal je je rijk moeten uitbouwen op een wereldmap en je gevechten uitvechten in realtime  (denk aan de gameplay formule uit de Total war franchise). Ook zul je met je heroes quests kunnen uitvoeren op de wereldmap, waardoor deze experience en loot verdienen. Tevens zullen de keuzes die je in die quests maakt mee bepalen hoe je rijk eruit gaat zien. Lijkt het je wat? Dan kun je alvast je hart ophalen met een aantal screenshots en de officiële debut trailer.

Afgaande op de screenshots lijkt de interface en stuk cleaner en duidelijker, en ziet het er ook naar uit dat de modellen een stuk gedetailleerder zijn dan zijn voorganger. Als ze evenveel tijd gaan steken in het oplossen van de minpunten van het origineel als in de kwaliteit van de omgeving, dan kan dit wel eens een pareltje van groot formaat worden. Wij houden King Arthur 2: TRPWG in ieder geval scherp in de gaten.

Volg mij op Twitter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s