Dragon Age III is in ontwikkeling

Geplaatst op: 20 mei 2011 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , , , , , ,

Goed nieuws voor Bioware fans: deel drie in de Dragon Age franchise is in ontwikkeling. Dit komt om eerlijk te zijn niet bepaald als een verrassing, aangezien de ontwikkelaar al eerder had aangegeven er op zijn minst een trilogie van te willen maken. Toch is het altijd fijn als een game officieel bevestigd wordt. Althans, zwart op wit heeft Bioware nog geen uitspraken gedaan, maar er wordt wel gezocht naar grafische ontwerpers voor de game. Dat is op zichzelf al genoeg confirmatie, toch?

Alistair McNally had een paar uur geleden op zijn twitter het volgende vermeld:

I’m looking for exceptional environment artists to join me at #BioWare Edmonton, Canada to work on #DragonAge3#gamejobs#jobs#3D#artists

Volgens gameswebsite IGN, heeft Mass Effect 3 designer Christina Noman het bericht van McNally ge-retweet. Dat zegt in principe genoeg over het feit dat Bioware druk op zoek is naar personeel voor een nieuwe ambitieuze game in het Dragon Age tijdperk.

Op zich is het vrij interessant dat er nu al berichten ontstaan over Dragon Age III, aangezien deel twee ongeveer twee maanden geleden pas uitkwam. De game kreeg vele lovende recensies, maar vele gamers konden wel opmaken dat er veel gebieden opnieuw werden gebruikt later in het verhaal. Omdat het eerste bericht over Dragon Age III over grafische ontwerpers gaat, denk ik wel dat Bioware heeft geluisterd naar haar fans en wat met deze kritieken gaat doen.

Hopelijk horen we meer op de E3!

Volg mij op Facebook en Twitter!

Advertenties
reacties
 1. Dimitri schreef:

  Het mag wat mij betreft toch terug meer richting de oorspronkelijke DA gaan…
  Ik vond dat DA2 veel grotere gebreken had dan zijn inspiratieloze graphics

  • Erik Dekker schreef:

   Heb deel twee nog niet gespeeld, maar ondanks de kritieken wil ik er zeker weten nog aan beginnen. Al is het alleen maar om de lore, die ik simpelweg briljant vind:)

 2. Erik Dekker schreef:

  @Dimitri is het serieus zo erg gesteld met DA2? Wel erg interessant om te weten dat de users aanzienlijk minder positief zijn over de game dan reviewers. Kijk maar naar de metascore.

 3. Dimitri schreef:

  @Erik, waarschinlijk omdat alle RPG spelers volledig zijn afgehaakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s