Deze game heet Awesomenauts

Geplaatst op: 19 mei 2011 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , , ,

Romino Games, beter bekend als de studio achter de titel Swords and Soldiers, heeft onlangs een nieuwe titel aangekondigd welke onder de naam Awesomenauts gaat. Zo te zien biedt Awesomenauts een gameplay formule die lijkt Super Smash Bros, maar dan met geweren. Klinkt als een fantastische combinatie, helemaal als je je bedenkt dat deze titel op Xbox Live Arcade en Playstation Network uitkomt.

Romiro geeft aan dat Awesomenauts een ”Explosieve Multiplayer Battle Arena” game is. Erg interessant, aangezien we dergelijke games nog niet echt in volle glorie voorbij hebben zien komen in de arcade sectie van beide consoles. De artstyle ziet er ook mooi uit, welke volgens de ontwikkelaar geïnspireerd is door cartoons uit de jaren ’80.

Verder dan de weinige informatie die op de Facebook pagina staat, is er helaas nog vrij weinig bekend gemaakt. Het is echter mei, dus ik verwacht eigenlijk wel meer te weten te komen rond de E3 die volgende maand plaatsvindt. En hey, alleen al om de naam moet je deze titel eigenlijk in de gaten houden.

Een Super Smash Bros-achtige game op de next-gen consoles, daar teken ik voor. Hieronder kun je alvast een aantal screenshots van Awesomenauts aanschouwen.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s