Deze video vat 85% van alle shooter spelers samen

Geplaatst op: 16 mei 2011 door Erik Dekker in Verhalen
Tags:, , , , , , ,

Campers, de doorn in het oog van iedere shooter liefhebber die niet meedoet met deze trend. Doelloos liggen wachten op één specifiek punt op de map tot er een nietsvermoedende tegenstander langsloopt om hem vervolgens vol te pompen met lood. Nee, als iedereen zich zo zou gedragen, dan zou de virtuele oorlogsvoering saaier zijn dan ooit. David Sprenger had naar mijn mening het leven van een camper perfect omschreven in zijn kritisch ogend artikel. Maar er gaat niets boven een lied die vol zit met toepasselijke satire, toch? TryHardNinja heeft zijn best gedaan en beschrijft in drie minuten precies hoe de meeste matches in Call of Duty: Black Ops verlopen.

Gebaseerd op het nummer The Lazy Song van Bruno Mars, heeft TryHardNinja zijn eigen draai gegeven aan de lyrics van de bekende zanger. Zijn eigen versie gaat onder de naam ”The Campy Song” (toepasselijk). Je kunt denk ik wel raden waar het lied dus over gaat. De lyrics zijn spot-on en je kunt zien dat hij ervaring heeft met het nodige kampeer werk.Het geeft je een kijk in het (saaie) leven van een camper, wat gepaard gaat met een aantal interessante leermomenten. Zou zo’n type een glazen pot bij zich hebben welke moet dienen als toilet? Want zulke types zijn op alles voorbereid.

Hoor jij bij die andere vijftien procent die wél rondloopt op de maps en irriteer jij je ook mateloos aan die irritante campers? Dan adviseer ik je om welgemikte grenades over obstakels heen te gooien en hem of haar zo naar het hiernamaals te knallen. Helaas gaan kampeerders ook met hun tijd mee en kiezen ze doorgaans voor de perk Flak Jacket, welke ervoor zorgt dat ze minder damage krijgen van explosief geschut. In dat geval moet je te werk gaan met flashbangs of concussion grenades, zodat ze tijdelijk niks meer kunnen zien. Geloof mij maar, de bevrediging is groot wanneer dergelijk uitschot wordt uitgeroeid. Maar dan wel in stijl, want voor minder gaan we niet.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Advertenties
reacties
  1. Suzanne schreef:

    Oke ik ging zojuist even he-le-maal plat op dit nummer!
    Serieus, wauw, die gast heeft echt STIJL
    Hehe (:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s