Ode aan George Romero in nieuwste Black Ops DLC

Geplaatst op: 27 april 2011 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , , , , , ,

Naast de vele berichten over hackers en platgelegde netwerken, is er gelukkig ook nog leuk nieuws om te delen. Wie zich graag waagt aan Call of Duty: Black Ops, zou zich er goed aan doen zich te verdiepen in de nieuwe downloadable content, die volgende maand uit moet komen. Een aantal celebrities maken namelijk hun opwachting, waaronder Danny Trejo en horror guru George Romero. Need I say more?

In Escalation, de naam van de nieuwste Black Ops mappack, kun je vier nieuwe maps verwachten die speelbaar zijn in de multiplayer. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar dit artikel draait om de daarbij behorende zombie map, ”Call of the Dead” genaamd. Treyarch weet met ieder nieuwe deel in het verhaal van de zombieu uitbraak een interessante nieuwe setting te bieden. Deze keer zien we een aantal bekende gezichten die in een B-film achtig scenario vechten voor hun leven. Letterlijk, aangezien de golven aan lopende lijken steeds groter wordt.

Op wie hebben de zombies het gemunt? In de trailer zien we Sarah Michelle Gellar, Danny Trejo, Robert Englund en Michael Rooker met een verdacht dodelijk arsenaal aan wapens. Zoals bij bijen ook het geval is, hebben zombies in deze mappack een leider. George Romero komt terug uit de dood met een angstvallige gestalte. Aan de helden de taak om hem terug naar zijn eigen verknipte wereld te sturen.

Het zal mijn eerste mappack zijn sinds de uitbreidingen die uitkwamen in Call of Duty: World at War. Alleen voor Danny Trejo, aka Machete, wil ik de DLC al halen. Je zou hem een cultheld kunnen noemen, maar wel een verdomd briljante als je het mij vraagt.

De Escalation mappack komt naar verwachting op 3 mei uit op de Xbox 360 en kost 1200 Microsoft points (ongeveer vijftien euro). PC- en Playstation 3 bezitters zullen nog even moeten wachten, aangezien Microsoft met Call of Duty mappacks geniet van tijdelijke exclusiviteit.

Advertenties
reacties
 1. Niels Dekker schreef:

  Hahahah, het intromuziekje van de video alleen al! Awesome!
  En Danny Trejo? Duidelijk DLC of the year!!!

 2. Lennard Riezeweide schreef:

  Hoeveel zal deze mappack eigenlijk gaan kosten? of is dat nog niet bekent?
  En ook weer net als met First Strike, als eerste op de Xdoos van micro$oft?
  Ik vind echt dat alle DLC tegelijkertijd moet uitkomen, want de tijd die tussen de XB360 en PC versie zat was egt te veel.

  • Erik Dekker schreef:

   1200 Microsoft points op de Xbox 360. Omdat Microsoft een deal heeft afgesloten, komen COD mappacks de komende tijd als eerst uit op de Xbox 360. Ik gok dat Escalation op de PC/PS3 uitkomt binnen een maand/anderhalve maand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s