Gamegasm zoekt redactieleden!

Geplaatst op: 9 april 2011 door Erik Dekker in Gamegasm Inside

Al vanaf het begin van Gamegasm zijn wij erg ambitieus en streven we er naar steeds beter te worden. Ook wordt er waarde gehecht aan variatie tussen artikelen om deze zo fris mogelijk te kunnen houden. Door een eigen visie op bepaalde onderwerpen in de wondere wereld van games met je te delen, geven wij een persoonlijke kijk aan artikelen. Met een nieuwe website in de maak zijn we echter op zoek naar schrijvers die het team kunnen versterken.

Het doel is om de blog te laten groeien en daarom zijn we op zoek naar redactieleden met een creatieve geest en een passie voor schrijven over game-gerelateerde onderwerpen. Maak je geen zorgen, want bij de groei zal de persoonlijke benadering van de artikelen niet verloren gaan, want hier willen we extra aandacht aan blijven schenken. Leuke teksten in alle soorten en maten verwelkomen we met open armen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhalen over onvergetelijke ervaringen in een bepaalde game. Of irritaties die je bent tegengekomen. Maar ook een impressie/recensie van een spel die je zojuist hebt uitgespeeld. Alles mag! Je enige barrière is je eigen creatieve geest. Je bent ook niet verplicht constant aan nieuwe artikelen te werken, maar ons doel is om de website iedere dag van minstens één of meer artikelen te voorzien. Hoe meer collega’s we mogen verwelkomen, hoe makkelijker dat ideaal te behalen zal zijn.

Wat levert het je op, zul je je ongetwijfeld afvragen? Op dit moment schrijven we vrijwillig en onbetaald, maar wanneer de blog in grootte begint toe te nemen, dan kunnen we het plan aanpassen. Sowieso doen we hard ons best om zo veel mogelijk aan een pers event mee te doen. Aan variatie zal het dus niet ontbreken!

Ben jij of ken jij iemand die creatief ingesteld is, een passie voor schrijven over game-gerelateerde onderwerpen heeft, en zijn of haar werk graag meedeelt aan de wereld? En beginnen je handen al te kriebelen bij het idee om aan de blog bij te dragen met toffe artikelen? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje. Wij hopen van je te horen!

E-mail: redactie.gamegasm@gmail.com

Advertenties
reacties
 1. Dimitri schreef:

  Klinkt goed, één vraagje echter is het de bedoeling cross-platform te gaan?

  • Erik Dekker schreef:

   Hey Dimitri! Bedankt voor je reply. Bedoel je met cross-platform de website programmering of bedoel je meerdere consoles die worden gebruikt? Zou je me anders even een mailtje kunnen sturen (erik.gamegasm@gmail.com)? Dan praten we op die manier even verder!

 2. Dimitri schreef:

  Ok je krijgt kortelings een mailtje in je box

 3. Suzanne de Jong schreef:

  Nog op zoek naar nieuwe onzinschrijvers?
  Je hebt mij nu toch al?
  -Geintje-
  🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s