Arnold Schwarzenegger speelt zichzelf in nieuwe game The Governator

Geplaatst op: 5 april 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Met een oeuvre van X-men, Spider Man, Iron Man en The Fantastic Four, is comicschrijver Stan Lee zonder twijfel een van de meest beroemde en getalenteerde striptekenaars ter wereld. Ook op het moment van schrijven zit de goede man niet stil. Op het Cannes filmfestival heeft Californië gouverneur Arnold Schwarzenegger aangegeven dat Lee werkt aan The Governator, een nieuwe franchise die Schwarzenegger in de hoofdrol zet. Naast een game, komt hiervan ook een stripverhaal, een animatieserie en een film. He’ll be back!

Middels een vrijgegeven trailer worden we warm gemaakt voor de nieuwe avonturen van de beroemde Oostenrijker. We zien hoe hij zijn rol als gouverneur voor eens en voor altijd naast zich neerlegt middels een aantal epische quotes. Hij wil namelijk meer tijd met zijn gezin doorbrengen. In de werkelijkheid ligt het echter anders. De wereld wordt constant bedreigd door gevaar van ongekende grootte en een held is hard nodig. Daar komt onze Arnie kijken. Met een geheim laboratorium heeft hij de beschikking tot een aantal geavanceerde snufjes zoals een superpak en een supersnelle motor.

Je kunt duidelijk zien dat de serie leentjebuur heeft gekeken bij andere films en series. Zo zie je The Governator een raket ontwijken op de manier zoals ze dat ook in de Matrix doen , draagt hij een pak die lijkt op die van Iron Man en rijdt hij op een motor die verdacht veel lijkt op het vervoermiddel van Bruce Wayne, ofwel Batman. Maar ook hier luidt de regel ongetwijfeld: beter goed gejat dan slecht bedacht. Arnold is niet vies van een aantal memorabele quotes en afgaande van de trailer lijkt het erop dat het weer ouderwets hard lachen wordt. De foutheid druipt er in ieder geval vanaf en dat is geen slecht teken.

Of het materiaal geschikt is voor een game, dat valt nog te bezien. Maar het is weer eens wat anders, zoals ze dat zo mooi in de Hertog ijs reclame zeggen. Je kunt de trailer van The Governator hieronder in volle glorie aanschouwen.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s