Resistance 3 multiplayer offscreen footage uitgelekt

Geplaatst op: 1 april 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Op Insomniac’s Community event hebben bezoekers alvast een eerste indruk van Resistance 3 kunnen krijgen middels multiplayer sessies. Het mooie voor ons is dat er altijd wel mensen tussen zitten die de getoonde beelden zullen laten lekken op het internet. Iemand heeft vijf minuten aan multiplayer gameplay ongezien kunnen opnemen met zijn camera of mobiel. Verwacht dus geen hoge kwaliteitsbeelden, maar afgaande van de video hieronder, kun je alvast een algemene indruk krijgen van de game.

Wat opvalt is dat de gameplay formule aardig wat lijkt op die van Call of Duty, met verschillende load-outs en zo te zien ook iets in de richting van perks. Het ziet er echter naar uit dat de maps aanzienlijk groter zullen zijn. Iets wat ik alleen maar een warm hart toe kan dragen. Ook de manier van lopen geeft het gevoel dat je een zwaar wapen in je hand hebt. De game staat na het zien van deze offscreen footage in ieder geval bij mij op de radar. De lijst met must-have games begint nu wel angstvallig groot te worden.

Resistance 3 ligt naar verwachting op 6 september in de Amerikaanse winkelschappen. Een Europese release datum is helaas nog niet bekend, maar de game komt hier sowieso ergens in September uit, dus maak je geen zorgen.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

 

Advertenties
reacties
  1. Pieter De Rycke schreef:

    Wat me ook onmiddellijk opviel was dat er dus geen recoil is. :p Maar daar hebben ze natuurlijk nog genoeg tijd voor om dat te fixen.

    • Erik Dekker schreef:

      Inderdaad, maar als je even later kijkt naar de actie met de shotgun, zie je dat de damage op iets langere afstand aanzienlijk afneemt. Zo te zien krijgen we zowaar eens gebalanceerde wapens 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s