Keiharde Saints Row: The Third gameplay trailer zet de toon

Geplaatst op: 31 maart 2011 door Erik Dekker in Nieuws

De Saints Row reeks moet je niet al te serieus nemen. Deze games bieden je een grote zandbak waar je bijna ongegeneerd dood en verderf kunt zaaien op de manier zoals jij dat wilt. Zie je een groepje ongelukkige voetgangers met elkaar praten en wil je daar verandering in brengen? Dan kun je deze bijvoorbeeld met een truck vol C4 explosieven tegemoet komen. Hilariteit gegarandeerd. Oh ja, je hebt natuurlijk ook nog een verhaallijn. Maar wie let daar nou op in games als deze?

Saints Row 2 doet nog een schepje bovenop al die heerlijke chaos en geeft je de mogelijkheid om met een vriend of vriendin flink huis te gaan houden. Pepperspray, Shock Paddles, Tanks, je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in de game. Mijn favoriet bij de grootschalige schietpartijen was toch wel het langzaam op iemand aflopen met een ratelende kettingzaag. Hoe kun je zo’n game overtreffen? Nou ja, het is algemeen bekend dat deel drie in een trilogie het magnum opus te zijn. De finale klapper. De nieuwste trailer van Saints Row: The Third laat keiharde gameplay beelden zien en weet wederom op een mooie manier de toon te zetten.

Zet je schrap want de trailer komt aan als een harde klap in het scrotum.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

 

Advertenties
reacties
  1. Niels Dekker schreef:

    Hahahah, Saints Row zoals we hem graag zien. Ik vind het autootje met het grote hoofd als motorkap rechtsonder in beeld ook geniaal. Ben benieuwd naar de volgende filmpjes. Zo te zien kunnen we onze lol weer op bro!! 😉

    • Erik Dekker schreef:

      Haha ja het weet de toon weer te zetten zoals we het van de Saints Row games gewend zijn. Die auto, is dat het hoofd van Johnny Gat? In ieder geval wordt het ongetwijfeld weer heerlijke chaos!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s