Darkspore open beta is nu te downloaden op Steam

Geplaatst op: 29 maart 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Action RPG Darkspore heeft in de ontwikkeltijd al een aantal beta’s ondervonden. Toch heeft Electronic Arts besloten nog één laatste beta te lanceren voor de liefhebbers.  Als je nu naar de website van Steam gaat en naar Darkspore zoekt, kun je op die pagina de beta downloaden. Let wel dat alleen mensen met een Steam account er toegang tot hebben. Electronic Arts’ laatste test duurt echter maar kort, want op 1 april sluiten de servers weer.  Als je dus geïnteresseerd bent, kun je het beste meteen gaan downloaden. Wat kun je allemaal van de laatste demo verwachten?

De beta zal vooral de focus leggen op een coöperatieve modus, waarmee je met drie anderen op avontuur kunt gaan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om 1v1 en 2v2 Player versus Player matches te houden. Het geeft je een beetje een beeld van wat de game je te bieden heeft. Een verhaal voor de singleplayer en coöp, maar ook multiplayer arena matches.

Leuk detail is dat je op Steam de Darkspore four-pack kunt pre-orderen voor €149,97, welke maar liefst vier exemplaren van Darkspore bevat. Als je dus drie andere geïnteresseerden hebt en je zo de kosten kunt verdelen, dan is dit een vrij aantrekkelijke deal. Darkspore zou in principe eerder deze maand zijn uitgekomen, maar EA wilde nog even de puntjes op de i zetten. De game belandt nu naar verwachting begin april in de winkelrekken.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s