De eerste twintig minuten van Crysis 2

Geplaatst op: 25 maart 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Het heeft vier jaar mogen duren voordat er een vervolg op de game met de meest absurde systeemeisen aller tijden is uitgekomen. Omdat ontwikkelaar Crytek niemand de game wil onthouden, komt Crysis 2 nu naast de PC ook voor de Playstation 3 en de Xbox 360 uit. Voor degenen die niet kunnen wachten op deze titel, of simpelweg nog zitten te twijfelen of de game de moeite waard zou kunnen zijn, kunnen nu conclusies trekken met footage van de eerste twintig minuten uit de singleplayer.

De beelden uit de video die je hieronder kunt zien zijn gebaseerd op de Xbox 360 versie. Of je het jezelf wilt aandoen om gespoiled te worden, dat is natuurlijk aan jou. Maar de keuze heb je in ieder geval! Dat is ook heel belangrijk, toch? De game ziet er verbazingwekkend goed uit, als je je bedenkt dat de Xbox 360 al een jaar of zes oud is. Omdat kiezen niet altijd makkelijk is, heb ik er ook een video bijgevoegd waarin Crysis 2 wordt vergeleken tussen alle platforms. Graag gedaan.

De huidige metascore voor alle drie de platforms is als volgt: PC (88/100), Playstation 3 (87/100) en de Xbox 360 (87/100).

Zelf twijfel ik nog of ik voor de PC- of Xbox 360 versie ga. Ga jij Crysis 2 kopen? En op welk platform? Schrijf een comment en laat je horen!

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

De eerste twintig minuten van Crysis 2

Crysis 2 grafische vergelijking tussen alle platforms

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s