Overleven in de nieuwste Rage trailer

Geplaatst op: 17 februari 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Rage staat al enige tijd hoog in mijn lijst ”must have” games. Deze post-apocalyptische first person shooter van id Software kun je het beste vergelijken als een mix tussen Fallout 3 en Borderlands: een ruige shooter met RPG-elementen. Naast het nodige schietwerk heb je ook de beschikking tot turrets, explosieve RC-cars en ander dodelijk arsenaal.

In Rage ben je de enige overlevende van de Ark, een project dat een aantal uitverkorenen laat invriezen om deze later de wereld opnieuw te kunnen laten bevolken. Het project gaat uiteindelijk gepaard met een aantal cruciale fouten en je weet ternauwernood te ontsnappen. Wat je vervolgens te wachten staat is een kolossale vernietigde wereld dat vol zit met raiders en mutants.

Stukje bij beetje geeft de ontwikkelaar nieuwe informatie en videomateriaal vrij, om ons constant maar te teasen. Dit werkt, want iedere keer dat er iets nieuws wordt vertoont, ziet de game er steeds beter uit. Het ietwat cartooneske jasje waar Rage van mag genieten, past naar mijn mening ook perfect bij de setting. Met een geplande releasedatum van 16 september 2011 op zowel de PC als de Playstation 3 en Xbox 360, worden het pijnlijk lange dagen afwachten. Nou ja, als het de game ten goede komt dan hoor je mij niet klagen.

Oordeel zelf door de likkebaardende trailer hieronder te bekijken!

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s