Werken aan mysterieuze moordzaken in nieuwe gameplay trailer L.A. Noire

Geplaatst op: 9 februari 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Team Bondi’s en Rockstar’s nieuwste epos L.A. Noire, laat je dit keer niet in de rol kruipen van een crimineel die zich omhoog werkt in de duistere voedselketen, maar volgt een detective die de meest uiteenlopende moordzaken op moet lossen. Zoals bij de meeste games van deze uitgever, konden we tot dusver alleen maar gissen hoe de spelwereld van de game eruit zou zien. Met de nieuwe trailer moet je echter een aardig beeld kunnen krijgen van wat je kunt verwachten.

In de game is Los Angeles uit de jaren ’40 en ’50 perfect nagemaakt en werkt zo mee aan de heerlijke sfeer die L.A. Noire uitademt. De trailer hieronder legt uit waar het spel om draait en welke middelen je tot je beschikking hebt als detective. De game lijkt actie en avontuur perfect met elkaar af te gaan wisselen en gaat zo te zien gepaard met ijzersterke en overtuigende voice-acting. Ik moet zeggen dat ik nog niet helemaal wist wat ik kon verwachten van de game, maar na het zien van de trailer smacht ik naar meer. Deze zal er hier ongetwijfeld in gaan als zoete koek. Laat die criminelen maar doen waar ze goed in zijn, want ik sluit ze straks weer fijn op achter slot en grendel.

L.A. Noire komt naar verwachting op 20 mei dit jaar uit.

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Advertenties
reacties
  1. joannapingky schreef:

    Hi erik, your l a noire gameplay trailer doet verlangen naar meer post is really one particular of the most beneficial substance that :-bd.
    Dont forget to visit back my blog. Glad to meet you… Thanks…,Best!!! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s