In mei kunnen we kontschoppen met The Duke en gruwelijke moorden oplossen in oud L.A.

Geplaatst op: 23 januari 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Het lijkt maar niet op de houden met de positieve nieuwsberichten in het wondere land van games. Het ziet er namelijk steeds sterker naar uit dat 2011 het vorige jaar gaat overtreffen op het gebied van kwaliteitstitels. Naast de bekendere games als bijvoorbeeld The Elder Scrolls V: Skyrim, Uncharted 3: Drake’s Deception, en Rage, zullen ook Team Bondi’s nieuwste misdaadepos L.A. Noire en Gearbox’ langverwachte game Duke Nukem Forever zich in dit lijstje mogen voegen. En dat al in mei! Wat zijn echter de precieze releasedata? Je leest het allemaal hieronder.

L.A. Noire

Team Bondi’s nieuwe creatie zal onder de naam L.A. Noire het levenslicht gaan zien, welke uitgegeven wordt door Rockstar. Dit keer volgen we niet het leven van een crimineel die zich naar de top van de voedselketen schiet, maar bekijken we de wereld eens van de andere kant. Nee, in L.A. Noire kruip je in de rol van een detective en is het aan jou om de meest gruwelijke en bizarre moordzaken op te lossen. De game speelt zich af in een perfect nagemaakt Los Angeles zoals deze eruit zag in de jaren ’40 en ’50.

Corruptie, drugs en jazz waren in die tijd sterk aanwezig en zullen daarom ook een rol spelen in L.A. Noire. Met een mix van actie, onderzoek en een donker verhaal, kun je je een beetje voorstellen wat je van de game kunt verwachten. Maar wanneer komt deze precies uit, zul je je wellicht afvragen? Een uitgelekte trailer van de game verraadde dat we op 17 mei mogen gaan beginnen met moordzaken oplossen. Deze trailer is inmiddels verwijderd van het internet, dus daarom plaatsen we nu nog een oudere. Morgen komt de nieuwe trailer officieel uit, dus dan kun je deze uiteraard ook op Gamegasm verwachten!

Duke Nukem Forever

Als het allemaal goed gaat mogen we kauwgom kauwen en ouderwets hard kont gaan schoppen met The Duke in Duke Nukem Forever op 6 mei. Of het dit jaar is, dat weet alleen Gearbox, want tegenwoordig kunnen we een release datum voor deze game eigenlijk niet meer serieus nemen. ”After 12 f****** years it should be good”, zo luiden de wijze woorden van the man himself. In de nieuwste trailer, die je hieronder kunt zien, zien we kolossale aliens, grote wapens, naakte vrouwen en epische one-liners. Of de game inhoudelijk ook gaat presteren, weten we vooralsnog helaas niet. Maar hĂ©, we hebben het hier wel over The Duke. Always bet on Duke, luidt daarom ook het devies.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s