Bethesda geeft ons een voorproefje van de muziek, geluiden en voice acting in Skyrim

Geplaatst op: 15 januari 2011 door Erik Dekker in Nieuws

We worden de afgelopen dagen ondergedompeld met nieuws over The Elder Scrolls V: Skyrim. Vandaag heeft de de website van Game Informer vier nieuwe video’s geplaatst over de Skyrim’s muziek, geluid design, voice acting, and geluidseffecten. Ontzettend belangrijke componenten die Elder Scrolls games kunnen maken of breken. De diepste en donkerste kerkers moeten bijvoorbeeld zijn voorzien van sfeer versterkende muziek, die je het zweet van je voorhoofd laten halen. Maar ook veilige havens zoals dorpen en steden zijn op hun best met een vrolijke en kalmerende noot op de achtergrond.

Tot nu toe wisten Elder Scrolls games de juiste snaar wel te raken. Met name componist Jeremy Soule werd onder fans erg gewaardeerd met zijn prachtige muziek in voorgaande delen. Zit de goede man met zijn werk ook in Skyrim? En gaat de game op dit gebied de verwachtingen waar maken? Je kunt daar zelf een oordeel over vellen nadat je de video’s hieronder hebt gezien.

Deze video’s geven je een aardig beeld over wat je oren kunnen verwachten wanneer je Skyrim aan het eind van het jaar kunt gaan spelen. Van de game’s soundtrack tot aan de furieuze kreten van draken, vele zaken komen aan bod. Er wordt veel verteld door Mike Lambert, audio director en sound designer bij Bethesda Softworks,  maar tussen deze informatie door kun je genieten van de eerste geluiden die je in Skyrim kunt vinden.

Wat vind je er zelf van? Schrijf een comment en laat je horen!

Volg Erik Dekker op Facebook en Twitter!

Advertenties
reacties
  1. Niels Dekker schreef:

    De video’s zijn verwijderd! Please repost! Ben benieuwd naar de filmpjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s