Gamegasm zoekt co-schrijvers!

Geplaatst op: 8 januari 2011 door Erik Dekker in Gamegasm Inside


Individually we are one drop, together we are an ocean.
Een quote die ons inspireert en beweegt. Al vanaf het begin van Gamegasm zijn wij erg ambitieus en streven we er naar steeds beter te worden. Ook wordt er waarde gehecht aan variatie tussen artikelen om deze zo fris mogelijk te kunnen houden. Door een eigen visie op bepaalde onderwerpen in de wondere wereld van games met je te delen, geven wij een persoonlijke kijk aan artikelen. Met een nieuwe website in de maak zijn we echter op zoek naar co-schrijvers die het team kunnen versterken.

Het doel is om de blog te laten groeien en daarom zijn we op zoek naar co-schrijvers met een creatieve geest en een passie voor schrijven over game-gerelateerde onderwerpen. Artikelen in alle soorten en maten verwelkomen wij met open armen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhalen over onvergetelijke ervaringen in een bepaalde game. Of irritaties die je bent tegengekomen. Maar ook een impressie/recensie van een spel die je zojuist hebt uitgespeeld. Alles mag! Je enige barrière is je eigen creatieve geest. Je bent ook niet verplicht constant aan nieuwe artikelen te werken, maar ons doel is om de website iedere dag van minstens één of meerdere artikelen te voorzien. Hoe meer enthousiastelingen met de pen we mogen verwelkomen, hoe makkelijker dat ideaal te behalen zal zijn.

Ben jij of ken jij iemand die creatief ingesteld is, een passie voor schrijven over game-gerelateerde onderwerpen heeft, en zijn of haar werk graag meedeelt aan de wereld? En beginnen je handen al te kriebelen bij het idee om aan de website bij te dragen met toffe artikelen? Aarzel dan niet en stuur een mailtje. Wij hopen snel van je te horen!

Interesse? Stuur een mailtje naar Erik Dekker: erik.gamegasm@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s